verkoopstyling2019-02-06T10:10:19+00:00

“You never get a second chance to make a first impression”

In de huidige huizenmarkt is inmiddels bewezen dat verkoopstyling werkt. Van de panden waarbij verkoopstyling is toegepast, wordt gemiddeld 70% binnen 3 maanden verkocht tegen een goede prijs! De enorme media-aandacht hiervoor in vakbladen van de makelaardij, het NRC Handelsblad, de Telegraaf, het Algemeen Dagblad en zelfs in het NOS Journaal en het TV programma ‘Uitstel van Executie’ met Martijn Krabbé, bewijst, dat verkoopstyling in Nederland enorm in opmars is. Staat of komt Uw pand te koop, dan ben ik Uw CNVV gecertificeerde partner in het verkoopklaar maken van Uw huis of bedrijfspand!

Particuliere objecten zijn vaak ‘gekleurd’ door hun bezitters, waardoor men niet in staat is het te koop staande onroerend goed objectief te beoordelen. Een potentiële koper moet zich echter in relatief korte tijd, een representatief beeld kunnen vormen van de mogelijkheden van het object via foto’s op internet of een brochure. Als ‘neutrale’ professional doorzie ik de gebruiksmogelijkheden en de knelpunten en benadruk ik de sterke kanten. Hierbij adviseer ik niet alleen, maar hanteer ik een hands-on aanpak en neem direct actie. Verkoopstyling is, na totstandkoming van de opdracht en afhankelijk van de omvang van het project, al binnen enkele dagen realiseerbaar! Bij de restyling maak ik veelal gebruik van de aanwezige meubels, neutraliseer en decoreer ik met accessoires daar waar dat nodig is.

Een leegstaand pand is moeilijk verkoopbaar. Dat geldt ook voor een pand met een gedateerde inrichting. De ”ziel’ ontbreekt en de potentiële koper kan zich moeilijk een beeld vormen van de mogelijkheden. byJanetStyling kan een totaalinrichting inclusief styling van alle ruimtes aanbieden door heel Nederland, die binnen enkele dagen na totstandkoming van de opdracht wordt gerealiseerd, ongeacht of het een villa of een tweekamerappartement betreft. Het project wordt ingericht in de stijl van de doelgroep. U huurt het interieur voor maximaal 12 maanden of zoveel korter als nodig is. Een verlenging na 1 jaar behoort, tegen een gereduceerd tarief, tevens tot de mogelijkheden.

Verkoopstyling levert een win-winsituatie op voor alle betrokken partijen. De makelaar wordt ontzorgd en de verkopende partij ziet een optimaal resultaat met betrekking tot de presentatie. Dit laatste resulteert in een snellere verkoop van het onroerend goed tegen een goede prijs. De kosten van verkoopstyling zijn slechts een fractie van het verlies dat U lijdt wanneer U de vraagprijs naar beneden moet bijstellen. In vrijwel alle gevallen hoeft er door het toepassen van verkoopstyling geen concessie te worden gedaan aan de vraagprijs van het object! Mocht er een bezichtiging zijn of een ‘Open Huis’ dag, dan kan ik vooraf the finishing touch voor U verzorgen.

ByJanetStyling is aangesloten bij het CNVV Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten.